| [ Linux disztribúciók | blackPanther OS ] |
| tothist |
|
||
|
Általános kérdések,, észrevételek. |
|||
| Makay |
|
||
|
Üdv! Láttam, hogy bP OS leírások írásával is foglalkozol. Ha gondolod, azok terjesztésében is segíthetünk. OS: openSUSE 12.3 / Android 2.3 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| Alien |
|
||
|
Tisztelt Tóth István! Mikor várható újabb megjelenés? Nekem az első disztróm volt a Blackpanther, és emiatt szivemen viselem a sorsát. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. Üdv! Vas: ACER ASPIRE 5736Z - UBUNTU 11.10 Vas2: MSI U135 - Opensuse 11.4 KDE |
|||
| Rob65 |
|
||
|
A Quick install és a live memüből való "telepítés merevlemezre" c. történet után is jelszót kér tőlem. Szabadna tudni, hogy mi az ? Nem ajánlja fel a klasszikus installoknál megszokott felhasználói profil létrehozását. Arról már nem is beszélve, hogy a képernyőfelbontást sem lehet beállítani és a másik partíción lévő ubuntum indítását is elrontotta, amit most ráadásul nem is tudok javítani sem, még az Ubuntu Alternate lemezzel sem. eghyszerűen nem enged egyik partícióra sem feltenni egy grubot. Ez így valahogy nem az igazi intelligencia a linuxtól nem ezt várom ! *** Vas : Asus P5B-E, nvidia 8600GT, 4GB Ram, Samu SAta HDD 500GB + kissebb IDE-k linuxra, usb-s telepítésekre stb. Használt systemek multibootban : Win8/Win7/OSX Lion és ML/Ubuntu/Mint ... de ez a bP OS kifog rajtam még egyelőre ... Üdv: Rob |
|||
| Makay |
|
||
|
Üdv! Azon rendszereknél, ahol alapból jelszót kér tőled, általában a root, vagy a toor az alapértelmezett jelszó. OS: openSUSE 12.3 / Android 2.3 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| vector |
|
||
|
Rob65 írta: Azért van ez mind mert nagyon utáljuk az Ubuntu-t és direkt elrontunk mindent ami azzal kapcsolatos. Annál jobban már csak a Windows-t utáljuk, szóval vigyázat, bármi lehet! De az egész nem is rendszer csak kamuiso, mert tudjuk, hogy úccse olvastok el semmit, de így legalább az Ubuntu-t jól elronthatjuk. Van benn egy csomó ilyen elrontó-feature mint a válassz helyet a bootloadernek, meg titkos kódok, mint a MBR. Szóval ha jól csináljátok még akár hardvercsere is lehet belőle. Hurry! Kedves Publikum! Korszerű gépekre NE telepítsétek már a v11.1 előtti változatokat! Amennyiben mégis az ISO mellett található readme fájlban megtalálható a magyar leírás az ISO használatához. Üdv Én |
|||
| Ugrás a fórumra: |