| [ Linux disztribúciók | openSUSE ] |
| Makay |
|
||
|
Sziasztok! Mint már említettem az egyik hír hozzászólásainál, elkezdtem tervezgetni egy olyan weboldalt, ami felsorolná a legnépszerűbb nem nyílt forráskódú, vagy az openSUSE licencfeltételeinek alapesetben ellentmondó licencelésű szoftvereket, majd ezeket "egy kattintásos telepítésre" kínálná fel. Később megoldanám, hogy egyszerre több szoftvert is kijelölhessünk, majd egyetlen gombnyomásra telepíthessünk. A technológiai hátteret már megterveztem és ki is próbáltam. A felsorolásban megtalálható szoftverek összegyűjtésében viszont már a segítségeket kérném. Csak a legnépszerűbbekkel szeretnék foglalkozni, szóval nem szándékozok külön kategóriákat létrehozni. Amiket eddig összegyűjtöttem: Google Chrome, VLC, Adobe Flash Player, AMD ATI eszközmeghajtó, NVIDIA eszközmeghajtó, MP3/Video kodek csomag Biztosan van, ami még létfontosságú lenne, de nem jut eszembe. OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| Karcsi |
|
||
|
Hasonló dolog van a Puppyban is Slickpet v1.6.4 néven. http://www.bitblokes.de/wp-content/gallery/puppy-linux-5-3-slacko/slacko-5-3-07-slickpet.jpg |
|||
| Makay |
|
||
|
Igen, valami ilyesmire gondoltam, csak esztétikusabban. Esetleg kiterjesztve más operációs rendszerekre is. OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| ludla |
|
||
Én még javasolnék ![]() -Smplayer -Clementine -Skype -Dropbox -Virtualbox -PeaZip -Audacity nagyon hasznos ha zenét szeretnénk megvágni. -Soundconverter -Jdownloader -java OS: SUSE 12.3 x64 DE: KDE 4.10.3 Kernel: 3.7.10 Szerkesztette: ludla - 2012-05-16 16:23 |
|||
| Makay |
|
||
|
A nagy része benne van alapból a tárolóban, így azok nem feltétlenül számítanak külsős szoftvernek. Elsősorban a csomagtárológányolástól és keresgéléstől szeretném megszabadítani a felhasználókat. Persze a Skype mindenképpen jó ötlet. OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 Szerkesztette: Makay - 2012-05-17 00:21 |
|||
| Ugrás a fórumra: |