| [ Hibabejelentés | Hibajelentés ] |
| vbalazs |
|
||
|
itt folytatnám, azért beillesztem, hogy megmaradjon az utókornak :) 1.) blogban és a hírekben eltérő a hozzászólások rendezése. szerintem mindkét esetben felül legyen a legrégebbi tehát csak a blogban kell ASC-ra állítani. a hírekben jó 2.) ha valahol böngészek az oldalon és bejelentkezek, akkor oda dobjon vissza, ahol bejelentkeztem ne a főoldalra 3.) ha írok az üzenőfalra ne töltse úra az oldalt (mondjuk AJAX-szal megoldható) ezekkel szerintem jelentősen nőne a usability :) a fejlesztésekben segíthetek, ha gondolod. a php fusiont nem ismerem annyira, de biztos pluginezhetnénk, akár sajátokkal is nem akartam az összes "hibának" topicot nyitni, remélem nem probléma |
|||
| Makay |
|
||
Baló, te vagy a profi webprogban A nap végén erre visszatérünk, mert ma úgy be vok táblázva, hogy semmi időm nem lesz napközben az SKL-re. Üdv, Makay OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| guardian |
|
||
| hát igen a kezelésben ezek sokban hozzájárulnának. meg mondjuk a profil felületet is átírhatnánk, hogy ha mondjuk az avatarom frissítem ne kelljen mindig megadnom a jelszavam... pl onnan kivehető az empty($_POST['jelszo']) //ez csak egy példa... de majd a fusion hibái még úgyis kiderülnek (lesz bőven sztem) | |||
| vbalazs |
|
||
ok, ha bármi para van, vagy segítség kell írj pl skype-on ![]() |
|||
| Karcsi |
|
||
|
Keresés eredményeként az utolsó sorban kiírja a következőket: Dátum hozzáadva... Leíráok... A Leírások helyett Letöltések a helyes. |
|||
| Makay |
|
||
|
Köszi a jelentést! OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| Karcsi |
|
||
Nincs mit. Már hónapok óta úgyvan. Csak most jelentettem. ![]() |
|||
| Makay |
|
||
Pontosan azóta, mióta van a portál ![]() OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| Karcsi |
|
||
Tudod te! ![]() |
|||
| Makay |
|
||
Csak onnan, hogy az a rész indulás óta nem volt változtatva ![]() OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| kisbetu |
|
||
|
de jobb ezt írásban is rögzíteni az esetleges félreértések végett... esetleges félreértések elkerülése végett... |
|||
| Makay |
|
||
|
Köszi a jelentést! Javítva... OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| mateatek |
|
||
|
Valami íƒÂ¡llíƒÂtva lett az oldalon, vagy az 탩n g탩pembe van a hiba. Tegnap m탩g nem volt ilyen. Debian 5.0 Lenny, Kernel: 2.6.25.5fusi, KDE AMD Athlon XP 3200+, NForce2, 1024MB RAM, GF6600GT, 250 kínaiGB IDE HDD -És nagymama, miért olyan nagy az arcod? -Mert Egobuntut használok! Szerkesztette: Makay - 2009-11-20 13:56 |
|||
| Makay |
|
||
|
íƒâ€°n sem tudom, hogy mi lehet a baj. Semmit sem íƒÂ¡llíƒÂtottam. Mivel itthon sem voltam. Reggel m탩g ríƒÂ¡n탩ztem az oldalra, minden rendben volt. HazajíƒÂ¶ttem 탩s ez a k탩p fogadott :S OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| mateatek |
|
||
|
Ok, csak íƒÂgy a blogokníƒÂ¡l nem tudom, hogy csatornal탩ny, vagy csatornalíƒÂ¡ny. Debian 5.0 Lenny, Kernel: 2.6.25.5fusi, KDE AMD Athlon XP 3200+, NForce2, 1024MB RAM, GF6600GT, 250 kínaiGB IDE HDD -És nagymama, miért olyan nagy az arcod? -Mert Egobuntut használok! |
|||
| mateatek |
|
||
|
íƒâ€°rdekes. A fí…‘oldalon a Channel dobozban jíƒÂ³k az 탩kezetek. Debian 5.0 Lenny, Kernel: 2.6.25.5fusi, KDE AMD Athlon XP 3200+, NForce2, 1024MB RAM, GF6600GT, 250 kínaiGB IDE HDD -És nagymama, miért olyan nagy az arcod? -Mert Egobuntut használok! |
|||
| Makay |
|
||
|
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy amennyiben valamilyen hibát vél felfedezni az értesítő buborékban, vagy a Pontrendszerben, kérem itt jelezze! OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| getready |
|
||
| Nem tudok profilképet megadni, pontosabban kitallózom és nem töltődik fel. Valamit rosszul csinálok? | |||
| Makay |
|
||
|
Ilyen tudomásom szerint ilyen csak akkor lehetséges, ha a fájlnévben valamilyen különleges karakter. OS: openSUSE 12.3 / Android 4.2.2 Kernel: Linux 3.7 DE: KDE 4.10 |
|||
| getready |
|
||
Az _ nem tetszett neki. Köszi, működik. ![]() |
|||
| Ugrás a fórumra: |
A nap végén erre visszatérünk, mert ma úgy be vok táblázva, hogy semmi időm nem lesz napközben az SKL-re. 
Csak most jelentettem.